Bruidsfotografie Hoofddorp | Michael & Chantal

Bruidsfotografie Hoofddorp
Bruiloft | Michael & Chantal

Bruidsfotografie Hoofddorp, Pappa’s Beach House

Wat een heerlijke dag was het om te trouwen. Natuurlijk hoopte het vrolijke bruidspaar Michael en Chantal op een zomerse dag. Het leek er zelfs op dat het een tropische dag zou worden, want de temperatuur bleef maar stijgen! Wij, de trouwfotografen van When it’s Love, waren die dag vroeg op pad… Rob naar Oegstgeest en Wilma naar Lisse om de voorbereiding van de dag vast te leggen. Het was in beide huizen gezellig druk met familie en vrienden en er hing een ontspannen sfeer.

The First Look

Het wachten op de bruidegom duurde bijna te lang voor Chantal… ze was in staat om naar buiten te gaan, in plaats van boven rustig af te wachten. De familie en de bruidskinderen zaten als toeschouwers vol verwachting in de huiskamer. Ook vanuit de tuin werd er vol spanning door de ramen naar binnen gegluurd. Toen Michael arriveerde, volgde de First Look waar iedereen vol verwachting naar uitkeek. Een emotioneel moment… Toen de tranen gedroogd waren en de make-up was bijgewerkt nog even relaxen thuis. Broodjes met de familie eten, beentjes omhoog en dan op pad naar Papa’s Beach House in Hoofddorp. Tenminste, als je de sleutels van de bruidsauto hebt, die waren per ongeluk in de broekzak van de getuige terecht gekomen en hij had het pand reeds verlaten 😄. Gelukkig waren de sleutels redelijk snel terecht en konden we op weg naar de trouwlocatie.

Trouwshoot

Chantal had alles tot in de puntjes geregeld. Er stond een zelfs golfkar klaar om met ons het bos in te gaan voor de trouwshoot. Gemak dient de mens, dus zo gingen we op pad met onze camera’s. Met het bruidspaar konden we zo kilometers afleggen zonder al te veel te zweten 😉 Het was behoorlijk druk in het bos door de vakantie. Veel mensen waren verkoeling aan het zoeken bij het prachtige meer met deze tropische temperaturen. Gelukkig waren er genoeg mooie plekjes die we de week ervoor gespot hadden waar het niet te druk was en waar we prachtige foto’s konden maken.

Hierna snel terug naar de auto, zodat het bruidspaar opnieuw naar de locatie kon rijden waar alle gasten vol spanning zaten te wachten op de aankomst van het bruidspaar. De bruiloft vond plaats op het mooie strand van Papa’s Beach House, waar je jezelf in het Caribisch gebied waande en waar de bruidskinderen zich konden uitleven op het strand. Na de ceremonie was het tijd voor een overheerlijk buffet en een kleine adempauze. Heerlijk chillen op de loungebanken. Al snel kwamen de eerste gasten aan voor de feestavond, maar zijn we toch nog even weggeglipt met het bruidspaar. De zon ging onder boven het meer en dat daar wilden we natuurlijk een mooie foto van maken. We hadden al een mooi steigertje gespot tegenover de trouwlocatie waar de zon precies achter het bruidspaar onder zou gaan. Check!.

Daarna snel terug om de avondgasten voor het feest te ontvangen. Het werd nog een lange, gezellige, en feestelijke avond…

Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal
Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal
Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001 Bruidsfotografie-Hoofddorp-Michael-Chantal-001
Bruidsfotografie Hoofddorp

Papa’s Beach House

Papa’s Beach House  is een gezellige strandpaviljoen in Hoofddorp, een goed bewaard geheim omringd door bomen en een meer. Met een terras boven het water en een privé strand met een heerlijk kampvuur.

 

Bruidsfotografie Hoofddorp | Papa’s Beach House

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *