Bruidsfotografie Katwijk | Nick & Miranda

Bruidsfotografie Katwijk met Nick & Miranda
Strandpaviljoen ’t Wantveld, Katwijk

Bruidsfotografie Katwijk

Bruidsfotografie in Katwijk. Heel veel dichter bij huis gaat niet lukken. Het was een prachtige dag en het bruidspaar straalde.

Nick en Miranda zijn getrouwd op het stadhuis van Rijswijk. Na een sfeervolle receptie/tuinfeest werd het bruidspaar als verrassing met de ponykar opgehaald en naar het strand gereden. Nick en Miranda hebben samen met familie en vrienden hun liefde gevierd op het prachtige Katwijkse strand.

Bruidsfotografie Katwijk Nick Miranda

Bruidsfotografie Katwijk Nick Miranda

Bruidsfotografie Katwijk Nick Miranda

Bruidsfotografie Katwijk | When It’s Love

1 antwoord
  1. Miranda en Nick
    Miranda en Nick zegt:

    Wat een prachtige dag hebben wij gehad op ons trouwen. When it’s love fotografe Wilma was ruim van te voren aanwezig om alle kleine details nog eenmaal door te spreken, alle mooie momenten zijn vast gelegd en wat een liefde en aandacht is hier ingestoken!!! Niets was teveel gevraagd en overal is over nagedacht. Wij als bruidspaar hebben op de dag zelf nergens bij stil hoeven staan, als ik eens dacht: dit is een mooi moment, dan zag ik in mijn ooghoeken al dat daar een foto van werd gemaakt.
    De reportage op het strand heeft zoveel waarde voor ons en er zijn zulke dierbare foto’s gemaakt, het had echt niet beter gekund!! Naast alle mooie resultaten, was het ook nog eens heel gezellig….. als we nog eens moesten kiezen, kozen we opnieuw voor elkaar, because when it’s Love, you choose for Love 🙂

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *