Bruidsfotografie Katwijk | Leiderdorp | Mattia & Andrea

Bruidsfotografie Katwijk
Bruiloft | Mattia & Andrea

Bruidsfotografie Katwijk | Hoeve Dijkzicht

Vandaag staat er een speciale bruiloft op de kaart, namelijk een bruiloft in Katwijk aan Zee. Heerlijk in een bekende omgeving met de geweldige boulevard en strand en de prachtige duinen. Dit belooft een mooie dag te worden. Het bruidspaar Andrea en Mattia zijn al een jaar van te voren bezig met de planning en zo zijn wij lekker op tijd met elkaar in contact gekomen. Het is een super leuke periode geweest en we hebben elkaar wat beter leren kennen. Met onder andere een Loveshoot op het strand met onstuimig weer die eindigde met een glas wijn tijdens zonsondergang.

 

De Bruiloft

Op 21 september is het zover. De dag begint weer lekker vroeg, om 7 uur! Rob mocht naar de bruidegom in Delft en Wilma gaat op pad naar de bruid in Katwijk aan Zee. Het is een lange dag met een redelijk strak schema. Aangekomen in het ouderlijk huis van de bruid heerst er een gezellige sfeer met een positieve spanning. De kapster is al begonnen met het creëren van het bruidskapsel en dus kan Wilma op zoek naar de mooie foto’s ter herinnering aan de trouwdag van dit jonge bruidspaar! Andrea is super opgewekt, maar ook reuze benieuwd en kan niet meer wachten tot Mattia nu eindelijk is arriveert. Door de zenuwen kan ze bijna niet eten :). Rob is ondertussen warm ontvangen bij de bruidegom in Delft waar de zus en moeder met partner aanwezig is.

 

First Look

Om negen uur is de first look en ondanks het vroege tijdstip had niemand last van een ochtendhumeur!! Zo leuk wanneer Andrea eindelijk de deur open mag doen voor haar aanstaande man. Wouw!! wat een ontlading, zo mooi om te zien. De spanning is er af en het genieten kan beginnen. Voor de fotoshoot vliegen wij met hoge vaart richting duinen en strand. De campingeigenaar was zo aardig om ons toegang te verlenen om zo dicht mogelijk bij de strandopgang te parkeren want ja, een bruid loopt wel in de wolken maar niet  op wolky’s rond 🙂
De weergoden hadden we gelukkig mee, het was wel wat fris, maar het zonnetje begon te schijnen… wat een heerlijke dag is het nu al!

 

Het verliefde stel heeft een hoop lol tijdens de shoot. Mattia en Adrea lieten de tijd lekker voor wat het was en genoten van het moment. Om half elf door naar het strand waar de maar liefst 9 bruidskinderen zingend op ze stonden te wachten… wat super vertederend! Al die guitige gespannen koppies, zo trots in hun mooie outfit! De bruid is helemaal gelukkig toen ze al haar bruidskindjes zag staan. Snel al de kids op de plaat zetten. 9 kinderen aansturen is eigenlijk een soort van onmogelijke taak voor een fotograaf hahaha… Na een kwartier was het klaar en moesten we door naar het ouderlijk huis van de bruid in Katwijk. Ook daar werd er uit volle borst gezongen toen het bruidspaar aan kwam rijden in de auto!
Eventjes een moment van ontspanning met koffie en een broodje daarna door naar gemeentehuis in Leiden. Wat een schitterende locatie! Familie en vrienden staan het bruidspaar rondom het gemeentehuis op te wachten wat een gezellig aanblik geeft. Op naar de trouwzaal waar zij elkaar het ja woord gaan geven. Het is een ontspannen ceremonie met een lach en een traan. De bruid Andrea gooide na het Ja woord spontaan haar armen in de lucht!
Na afloop naar de prachtige locatie Hoeve Dijkzicht voor het diner (een overheerlijke BBQ) en het feest. Bekijk hieronder zelf de foto’s van deze heerlijke bruiloft!
Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti AndreaBruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea  Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea Bruidsfotografie Katwijk Matti Andrea

Hoeve Dijkzicht

Hoeve Dijkzicht is een schitterende romantische trouwlocatie in de polder bij Leiderdorp. Een locatie die rust, sfeer en intimiteit uitstraalt.

 

Bruidsfotografie Katwijk | Mattia & Andrea

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *