Bruidsfotografie Leiden | Nanne & Nathalie

Bruidsfotografie Leiden
Nanne & Nathalie
Ceremony | De Meerhoeve, Oud Ade
Receptie | De Meerhoeve, Oud Ade

Bruidsfotografie Leiden | Nanne & Nathalie

Het was een mooie regenachtige dag toen Nanne & Nathalie gingen trouwen. We begonnen ’s ochtends vroeg bij de bruid in Leiderdorp en de bruidegom in de Weipoort in Zoeterwoude. Nadat de bruidegom de bruid had opgehaald zijn we eerst langs haar oudtante gereden om het bruidspaar te feliciteren met de trouwdag. Daarna door naar Leiden… Onderweg een paar fikse buien, maar in de verte klaarde het gelukkig al op. Nog even getwijfeld over de binnenlocatie voor de bruidsfotografie, maar toch doorgereden naar het centrum van Leiden. Het was gelukkig mooi genoeg om buiten foto’s te maken rondom de Hooglandse kerk in het mooie oude centrum van Leiden. Even nog een spannend momentje toen de trouwauto niet meer wilde starten, maar uiteindelijk konden we rustig verder rijden. Daarna doorgereden naar de schitterende buitenlocatie de prachtige Meerhoeve voor de plechtigheid. Op de buitenlocatie zaten de gasten al allemaal in spanning te wachten op het bruidspaar toen het plots begon te regenen. Iedereen moest snel weer naar binnen om te schuilen voor een wolkbreuk. Maar dat kon de feeststemming niet drukken. Toen het weer opklaarde konden de daggasten weer naar buiten om op het eilandje waar de bruidsceremonie werd gehouden plaats te nemen. Het bruidspaar zelf kwam enkele minuten later per boot aan  en werden verwelkomd op het eiland door de gasten om vervolgens elkaar het ja-woord te geven. Een prachtige bruiloft van een geweldig stel met een heerlijke feestavond die ik als bruidsfotograaf niet had willen missen.

Bruidsfotografie Leiden When it's Love

Bruidsfotografie Leiden When it's Love

Bruidsfotografie Leiden When it's Love

Bruidsfotografie Leiden When it's Love

Bruidsfotograaf Leiden When it's Love

Bruidsfotografie Leiden | When It’s Love

4 antwoorden
 1. Nanne en Nathalie
  Nanne en Nathalie zegt:

  De mooiste dag uit ons leven, en dat was het, mede mogelijk gemaakt door onze fotograaf Rob.
  Wij hebben het als zeer prettig, gezellig en ontspannen ervaren. Rob was zelfs bereidt om ’s avonds op de feestavond nog wat foto’s te maken.

  Na een paar weken ontvingen wij een schitterend trouwalbum (Rob zelf gemaakt) en konden wij deze onvergetelijke dag nog eens herbeleven.
  We zullen je dan ook zeker aanraden bij andere toekomstige bruidsparen.

  Rob, bedankt!

  Groet, Nathalie en Nanne

  Beantwoorden
 2. Naomi van der Nat
  Naomi van der Nat zegt:

  Rob, wat een mooie foto’s en wat is het boek prachtig geworden!
  Het was leuk om te zien hoe professioneel je te werk ging op de bruiloft van Nanne en Nathalie! Complimenten!!!!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *