Bruidsfotografie Mallorca | Port Verd del Mar | Mike & Jolanda

Bruidsfotografie Mallorca Port Verd del Mar
Bruiloft | Mike & Jolanda

Bruidsfotografie Mallorca, Port Verd del Mar

YESSS…. onze eerste Destination Wedding is een feit, wat was het een geweldige ervaring. Met dank aan ons geweldige bruidspaar en Annemarie van der Haas-van der Helm van Personal Touch Travel. Hieronder een kort reisverslag en de foto’s van deze onvergetelijke bruiloft!

Today is the day

Op weg naar Mallorca voor de Destination Wedding van het Bruidspaar Mike en Jolanda. De dag begint lekker ontspannen, om 9 uur worden we verwacht op Schiphol waar we met het reisgezelschap van vrienden en familie verzamelen.
Het verkeer zat lekker mee en we arriveerden als eerste op het vliegveld. Al gauw kwam Annemarie van der Haas-van der Helm van Personal Touch Travel ons vergezellen. Met een lekker kop koffie stonden wij als bruidsfotografen met de kriebels in de buik te wachten op wat ons te wachten stond. Het gezellige clubje mensen werd steeds groter en ook de ouders en vrienden van het bruidspaar sloten zich al snel bij ons aan. Helemaal super alles en iedereen op tijd! Het is inmiddels een gezellige boel en iedereen is een beetje wakker aan het worden, Ready to Go. Inchecken!

Mallorca here we come

Na een gezellige, relaxte vlucht zijn we op Mallorca aangekomen. Het weer is schitterend, al moeten we wel een beetje wennen aan de warmte. Dat gaan heerlijke dagen worden daar op Mallorca. Op naar het hotel…  Wauw! Wat een locatie. Hotel Ses Cases de Fetget ligt in complete rust boven op een heuvel met geweldig uitzicht rondom. We worden zeer gastvrij welkom geheten met natuurlijk overheerlijke tapa’s en spaanse wijntjes. We zitten in een prachtige omgeving met zalig weer en super gezellige mensen, laat de bruiloft maar komen!
Wat een fantastische omgeving om bruidsfoto’s te maken. Wat een “klein nadeel” is, is dat het behoorlijk warm kan zijn met je trouwjurk of als bruidegom met een driedelig pak bij een temperatuur van 32 °C . Mike de bruidegom had er de oplossing voor: tijdens het aankleden na ieder kledingstuk een kwartier wachten voor je verder gaat met het volgende kledingstuk. We hadden zo in ieder geval mooi de tijd om hier foto’s van te maken 🙂 Ook de bruid Jolanda moest zich klaar gaan maken. Alles was goed voorbereid, een enkele twijfel over welke armbandjes of oorbellen, maar samen met haar dochter kwam ze daar snel uit.
De First Look was geweldig, de bruidegom was helemaal van de leg toen hij zijn bruid zag… Jolanda zag er dan ook schitterend uit, ze straalde nog harder dan het zonnetje! Toen met de ‘bruidskinderen’ op de schitterende locatie van het hotel een mooie (en warme) fotoshoot gedaan. Schitterende foto’s, en daarna op weg naar de locatie voor de trouwceremonie; Port Verd del Mar, een schitterende locatie met een romantisch trouwprieel dat bijna in de zee staat.
Iedereen viel stil toen het bruidspaar aan kwam lopen onder begeleiding van de muziek van Il Divo met het nummer Aleluya. Een verrassing van de bruid voor de bruidegom die erg geraakt werd door het nummer, heel mooi om te zien. De beste vriend van de bruidegom, Lars, was de trouwambtenaar voor deze dag. Hij had geen ervaring hiermee, maar dat maakte niet uit… Niet vaak een mooiere ceremonie meegemaakt. Zelfs ons als fotografen wist hij te betrekken en te raken terwijl wij elkaar nog maar net ontmoet hadden

En het werd nog heel laat…

Na de ceremonie werd er geproost op het bruidspaar en werd de taart aangesneden. Hierna nog op de locatie een mooie serie foto’s gemaakt met de gasten en het bruidspaar. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner aan zee en een lange zwoele zomeravond met heerlijke hapjes, drankjes en muziek die ons nog lang bij zal blijven…

Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding Bruidsfotografie Mallorca Destination Wedding

Bruidsfotografie Mallorca

Port Verd del Mar is een schitterende romantische trouwlocatie direct aan de middellandse zee in het oosten van Mallorca.

 

Bruidsfotografie Mallorca | Destination wedding

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *